Ryhmiä aikuisille

Keravan seurakunta tarjoaa mahdollisuuden osallistua, hiljentyä ja tutkia omaa uskoa. Ryhmiä löytyy erilaisissa elämäntilanteissa oleville, pariskunnille sekä senioreille. Paikka seurakunnasta voi löytyä myös vapaaehtoisena. Viikottain kokoontuvissa ryhmissä tutustut toisiin kristittyihin ja saat sisältöä päiviisi. Aikuisten harrasteryhmissä voit laulaa kuorossa, harrastaa liikuntaa tai tehdä käsitöitä lähetystyön ja Yhteisvastuun hyväksi.

Kohtaamispaikkoja ympäri Keravaa

Tule tapaamaan toisia keravalaisia jutustelun ja kahvikupillisen ääreen. Lähes jokaisena viikonpäivänä on kokoontuminen jossain seurakunnan tilassa.

Savion avoin kahvila kokoaa alueen asukkaat yhteen maanantaisin klo 9.30-11.00.  Killan juttutuvalla tavataan keskiviikkoisin klo 9.45-11.45. Lisäksi parittomien viikkojen keskiviikkoisin on kohtaamispaikka kirkon alasalissa n. klo 12.20 alkaen. Sunnuntaisin tapaamme messun jälkeen kirkkokahveilla ja saarnajatkoilla.

Katupappila on avoinna arkisin klo 10.00-14.00. Aamupäivisin paikalla on työntekijä.

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset ohjaajat ja niitä pidetään eri puolilla Keravaa. Ryhmiä on erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso lisää osiosta Raamattua ja rukousta.

Katupappila, olohuone kävelykadulla

Katupappila sijaitsee kävelykadulla osoitteessa Kauppakaari 13. Se on keravalaisten kohtaamispaikka, jossa voit aamuisin hiljentyä hartauteen, lukea päivän lehdet, tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin sekä keskustella seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Katupappila on avoinna arkisin klo 10-14. Hartaus klo 10.15. Työntekijä on paikalla aamupäivisin. Tarjolla kahvia, teetä, sanomalehtia ja juttuseuraa. Katupappilassa keskustellaan suomeksi tiistaisin klo 13-14 Arja Laihon kanssa ja tehdään käsitöitä ja askarteluja yhdessä keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 12-14 Lea Räikkösen johdolla.