Hautapaikat ja hautainhoito

Keravan seurakunnan hautausmaa sijaitsee Tuusulan kunnan puolella, Kulloontien varrella.noin kolme kilometriä Keravan keskustasta. Hautausmaalla suoritetaan arkkuhautauksia, uurnahautauksia ja tuhkan sirottelua.

Hautapaikasta ja hautajaisjärjestelyistä voi olla yhteydessä kirkkoherranvirastoon.

Hautainhoidosta voi kysyä toimistosihteeri Päivi Grönlundilta, paivi.gronlund@evl.fi tai 0400 378 210.

Hautausmaata koskeviin kyselyihin vastaa seurakuntapuutarhuri Paula Finér, paula.finer@evl.fi tai 0400 378 096. Hän opastaa myös mielellään hautapaikan valinnassa.

Tutustu uuteen, edulliseen ja ekologiseen haudanhoitovaihtoehtoon, perennahoitoon.

Kirkkoherranvirasto palvelee

Kirkkoherranvirasto palvelee omaisia käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa.

Kirkkoherranvirastossa voidaan selvittää:

•  hautauksen aika ja paikka
  •  papin, kanttorin ja seurakunnan tilojen varaaminen
  •  hautaustapa (arkkuhautaus/tuhkaus, uurnahautaus/tuhkan sirottelu)
  •  hautatiedot
  •  haudanhoitovaihtoehdot
  • seurakunnan perimät maksut
  • sanomakellojen soittaminen

Kirkkoherranvirastoon voi tulla, vaikka hautauslupa vielä puuttuisikin. Valmisteluissa on tärkeää, että omaiset saavat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteyden siunauksen toimittavaan pappiin. Näin pappi voi olla omaisten tukena jo ennen hautajaisia.

Papintie 6, 2.krs
avoinna ma-ke, pe klo 8.00-15.45, to klo 8-17.30