Meille haetaan talousjohtajaa

Keravan seurakunnassa on avoinna talousjohtajan virka 1.9.2017 alkaen nykyisen talousjohtajan jäädessä eläkkeelle.

Talousjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää seurakunnan talous-, henkilöstö- ja kiinteistöhallintoa. Talousjohtaja toimii taloushallinnon, seurakuntapuutarhurin ja ylivahtimestarin esimiehenä. Taloustoimistossa työskentelee talousjohtajan lisäksi kirjanpitäjä ja kaksi toimistosihteeriä. Talousjohtaja tekee läheistä yhteistyötä kirkkoherran ja luottamushenkilöiden kanssa ja osallistuu oman alueensa asioiden esittelijänä kirkkoneuvoston ja -valtuuston kokouksiin. Viran hoitaminen edellyttää seurakuntaelämän ja  julkisyhteisön talouden ja hallinnon tuntemusta sekä hyviä johtamis-, esimies ja yhteistyötaitoja.

Työpaikkana on Keravan seurakuntakeskus Papintiellä. Talousjohtajan työaika on kirkon virkaehtosopimuksen mukainen (36,75 h/viikko).

Palkkaus on kirkon ylimmän johdon palkkausjärjestelmän hinnoitteluryhmä J40 mukainen (4.234,95 - 5.2343,25). Kuukausipalkka tällä hetkellä on 4.809,45 euroa.

Mielenkiintoisen, pitkäaikaisen tehtävän ja hyvän työyhteisön lisäksi tarjoamme julkisella puolella kilpailukykyisen palkan, pitkät lomat, toimivan työterveyshuollon, Smartum-liikuntaseteleitä ja muuta virkistystä sekä työpaikkaruokailun.

Lue lisää tehtävästä ja kelpoisuusehdoista ja hae paikkaa kirkon rekrytointipalvelussa.

Lisätietoja antaa 6.-22.6. ja 17.7.-1.8. 2017 talousjohtaja Pirjo-Riitta Pitkänen, pirjo-riitta.pitkanen@evl.fi / 0400 378 099 sekä 3.-14.7. Kari Sorvari , 0500 462 550 , Kari.Sorvari@personnel.fi.

Lisäksi lisätietoja antaa 3.7. - 14.7. Kari Sorvari , 0500 462 550 , Kari.Sorvari@personnel.fi