Kanttorit

Kanttorit johtavat seurakunnan musiikkitoimintaa, vastaavat musiikista jumalanpalveluksissa sekä muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.Kanttorit järjestävät myös konsertteja ja erilaisia musiikkitapahtumia.

Kanttorin varaaminen perhejuhlaa ja hautajaisia varten tehdään kirkkoherranvirastossa.

Eero Annala

Janne Kaksonen

Eija Repo

Esittely

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".