Seurakunta on kaikkien seurakunta

Kehitysvammaisia ja heidän omaisiaan rohkaistaan seurakunnan osallisuuteen ja vertaistuen löytämiseen. Keskustelut ja kotikäynnit, vierailut asuntoloissa, perhekodeissa, laitoksissa ja työkeskuksissa tukevat kehitysvammaisen yhteyttä seurakuntaan.

Wanhan Pappilan kerho

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien yhteinen kerho kehitysvammaisille. Kerho kokoontuu Keravan Wanhassa Pappilassa, Hakalantie 1, joka toinen maanantai klo 18-19.30.

Illan aikana hiljennymme hartauteen ja nautimme yhdessä mukavasta tekemisestä. Tarjolla pientä välipalaa.

Erityisrippikoulu

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammatyön pappi Päivi Säämäsen kanssa, p. 040 304 78 68, paivi.saamanen@eteva.fi.