Kouluikäiset

Iltapäiväkerhot

Keravan seurakunnassa on eka- ja tokaluokkalaisille ohjattua ja maksullista iltapäivätoimintaa. Tarkoituksena on tarjota turvallinen iltapäivä pienelle koululaiselle.

Harrastuskerhot

Seurakunnan eri toimipisteissä ja alueen kouluissa kokoontuvat monet harrastuskerhot. Kerhoja on kokkailusta liikuntaan ja askartelusta laulamiseen.

Leirit ja retket

Jokainen leiri ja retki on elämys, joka painuu mieleen pitkäksi aikaa. Retkiä ja leirejä on tarjolla sekä koululaisille että koko perheelle. Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut. Löydät leirit ja retket sekä ilmoittautumislinkin tapahtumakalenterista.

Koululaiset kesäkerhossa
nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla