Kuorot

Revontulet

Lapsikuoro Revontulet on tarkoitettu kaikille laulamisesta innostuneille kouluikäisille. Revontulten harjoitukset pidetään torstaisin klo 16-17 kirkon alasalissa, Papintie 2.

Kuorossa opetellaan iloista laulamista ja luovaa äänen käyttämistä. Lisäksi laulujen opettelussa käytetään rytmiikkaa ja musiikkiliikuntaa.

Lapsikuoroa ohjaa kanttori Eija Repo.

Oremus

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, jossa vakituisia laulajia on tällä hetkellä noin 25. Kuoro esiintyy ueita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa.

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.30-20.30 seurakuntakeskuksessa. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen.

OodinNaiset

Lauluyhtye OodinNaiset koostuu Keravan seurakunnan entisen lapsikuoron Sinisiipien kasvateista. Se esiintyy kanttori Eija Revon johdolla.

Koraalikuoro

Aikuisiän sekakuoro, johtajana Eero Annala. Ensimmäinen harjoitus maanantaina 23.1. klo 15-16 kirkon alasalissa.

Kamariorkesteri Castor et Pollux

Seurakunnassa toimii kamariorkesteri Castor et Pollux. Orkesterin soittajat ovat musiikin  harrastajia ja ammattilaisia. Teemme vaihtelevia esiintymisiä pääasiassa seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi valmistamme omia konsertteja tai teemme yhteistyötä muiden musiikin toimioiden kanssa. Ohjelmistossa on orkesteriteoksia, soolo- ja kuorokantaatteja. Tällä hetkellä mukana jousisoittajia 3+3+2+2+1. 
 
Orkesteria johtaa kanttori Janne Kaksonen.

 

Ota yhteyttä

Eija Repo
kanttori
PL 134
04201 Kerava