Leirit ja retket kouluikäisille

Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa seurakunnan verkkosivuilla. Tyttöjen ja poikien leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa Vihdissä. Kaikkien leirien hinnat sisältävät ohjelman, kuljetuksen ja ruokailut.

Lisätietoa leireistä ja retkistä sekä ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista.

Kevään 2018 leirit&retket

Ilmoittautuminen leireille ja retkille alkaa Keravan seurakunnan verkkosivuilla yleensä viimeistään kahta kuukautta ennen tapahtumaa. Muutoksia kevään ohjelmaan saattaa tulla.

Hiihtolomaretki

Lomaviikon maanantaina 19.2. alakouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu retki suuntaa Helsingin Trooppiseen eläintaloon Tropicarioon ja Megazoneen. Käymme myös ruokailemassa Raxissa päivän aikana. Retken hinta on 35€, hinta sisältää pääsyliput, kuljetuksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Jääkiteitä

Leiri 13.-14.1. 1.-7. -luokkalaisille tytöille Nuottakodossa. Leirin hinta on 25€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Ihmisiä ja Örkkejä 1

Leiri 19.-21.1. 1.-7. -luokkalaisille pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Ihmisiä ja Örkkejä 2

Leiri 2.-4.2. 1.-7. -luokkalaisille pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Äiti-tytär-leiri

16.-18.3. Leirin hinta on aikuiset 55 €, lapset yli 4 v. 25 € ja alle 4 v. maksutta. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Kesän 2018 leirit

Kesällä pidettävät Nuottakodon leirit on tarkoitettu jo 1. -luokan käyneistä lapsista aina seiskaluokkalaisiin asti. Kesän leirien nimiin, ajankohtiin, hintoihin ja kohteisiin voi tulla muutoksia vielä kevään aikana.

Kaappareita avaruudesta

Leiri 4.-6.6. pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Kaislikossa kahisee

Leiri 20.-21.6. tytöille ja pojille Nuottakodossa. Leirin hinta on 25€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Elämä on!

Leiri 25.-27.7. tytöille Nuottakodossa. Leirin hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, kuljetuksen, majoituksen ja ruokailut. Ilmoittaudu tästä!

Perheiden lapinvaellus

20.-27.7. Seurakunnalta voi lainata varusteita. Vaelluksen hinta on 200€/aikuinen, 100€/lapsi, muille kuin Keravalaisille 250€/150€. Hinta sisältää yhteiskuljetuksen, matkoilla ruokailun ja vaellusruuat. Ilmoittaudu tästä!

Arto Nyman
Sirkka-Liisa Pitkäranta