Nimikkolähetit

Keravan seurakunnalla on omat nimikkolähetit Tansaniassa, Israelissa ja Venäjällä. Lisäksi tuemme raamatun käännöstyötä Senegalissa. Tuemme nimikkolähettien työtä rahallisen tuen lisäksi esirukouksilla.

Seurakunnassa vietetään lähetyspyhää sekä järjestetään myyjäisiä.  Nimikkolähetit kertovat työstään lähettikirjeissä sekä vierailemalla seurakunnan tilaisuuksissa käydessään Suomessa.

Sari ja Vesa Lehtelä toimivat Israelissa Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Vesa työskentelee Jerusalemissa aluepäällikkönä ja Sari tiedottajana ja kummityön koordinaattorina. Lue lisää Sarin ja Vesan työstä Facebookista tai Missioblogista.

Pekka ja Katri Härkönen toimivat Tansaniassa Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Pekka toimii aluepäällikkönä ja Katri kirkollisen työn koordinaattorina.

Mari ja Markus Aitamäki toimivat Kansanlähetyksen lähettiläinä Siperian alueella, Venäjällä. Heidän työnsä keskittyy erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön Inkerin kirkon palveluksessa. Seuraa Aitamäkien blogia.

Samuel Laukkanen toimii Kylväjän lähettämänä Itä-Siperiassa Sahan tasavallassa Inkerin kirkon valtuuttamana. Hän selvittää ja valmistelee mahdollisuuksia seurakuntatyön käynnistämiseen alueella.

Lisäksi tuemme Marko Hanslianin Raamatun käännöstyötä Senegalissa. Hän työskentelee Suomen Lähetysseuran palveluksessa ja kääntää Vanhan Testamentin tekstejä pulaarin kielelle. Hanslian toimii Senegalissa SLS:n raamatunkäännöstyön koordinaattorina. Lue Senegalin kuulumisista Facebookissa.

Rukous ja taloudellinen tuki on tärkeää lähetystyössä.

Petra Teittinen
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs