Wanha Pappila, nuorten kokoontumispaikka

Nuoret kokoontuvat Wanhaan Pappilaan Pappilan perjantaihin perjantaisin klo 18-22, kesällä ovet aukeavat klo 19. Ilta koostuu yhteisestä ohjelmasta, peleistä ja musiikista, joskus kokataan yhdessä. Illan päättää hartaus. Noin kerran kuukaudessa suunnataan illan päätteeksi kirkkoon Iltakirkkoa viettämään. Wanhojen jatkot on tarkoitettu yli 16-vuotiaille nuorille. Ne pidetään noin kerran kuussa Pappilan perjantain jälkeen.

Katupappila: Avoimet ovet ja OMG

Katupappilassa avoimet ovet nuorille (Kauppakaari 13) torstaisin klo 15-18. Rentoa yhdessäoloa, kahvia ja kaakaota, paikalla nuorisotyönohjaaja. OMG:ssa sukelletaan Raamatun sisään yhdessä ihmetellen ja pohtien, välillä draamaillen, maalaillen tai laulaen. Torstaisin parittomilla viikoilla klo 17-18, 21.1.2016 alkaen.

Koulupäivystykset ja keskustelukaveri

Nuorisotyönohjaajat päivystävät yläkouluilla parittomilla viikoilla tiistaisin Sompiossa ja torstaisin Jaakkolassa klo 10.30-12.30.

Meille voi aina soittaa tai laittaa viestiä, jos haluaa jutella kahden kesken.

ISKE - Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isoskoulutukseen voi hakea rippikoulun jälkeen ja päästä isoseksi tulevien vuosien rippileireille. Isoskoulutus kestää syyskuusta toukokuuhun.

Varhaisnuorten kerhoihin ohjaajat koulutetaan myös ISKE-koulutuksessa. Koulutukseen voi hakeutua, kun on suorittanut rippikoulun. Koulutukseen ole yläikärajaa.

Koulutus antaa valmiudet toimia ryhmänohjaajana ja avaa oivan mahdollisuuden osallistua varhaisnuorten ja lasten leireille ja retkille isosena sekä erilaisiin muihin tehtäviin seurakunnassa.

Emäntä/isäntäkoulutus

18 vuotta täyttäneet, rippikoulun käyneet nuoret voivat hakeutua emäntä/isäntäkoulutukseen ja sen jälkeen työtehtäviin rippikoululeireille. Kysy lisää Katri Ahoselta.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

erityisnuorisotyönohjaaja

Palveluoperaatio Saapas, tukipari, koulutyö

Teen töitä pääsääntöisesti rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa, mutta välillä "vierailen" varhaisnuorten luona sekä perhekerhoissa.  Tykkään siitä, että saan kohdata ja tutustua työssäni kaiken ikäisiin ihmisiin. Työni on myös kovin monipuolista aina näyttelemisestä laskujen maksamiseen.