Nuoret aikuiset eli NAKUT

Nuorten aikuisten, noin 18-30-vuotiaiden,säännöllistä toimintaa ovat SunnuntaiSohvat sekä Sanaa simppelisti -ryhmä. SunnuntaiSohva kokoontuu rennon yhdessäolon, raamattuopetuksen ja kokkailun merkeissä Wanhaan pappilaan (Hakalantie 1) kerran kuussa.

Kevään 2017 SunnuntaiSohvat sunnuntaisin klo 16-20:

15.1.

12.2.

11.3.

9.4.

14.5.

Sanaa simppelisti pitää kiireisenkin kiinni kirkkovuodessa. Joka toinen tiistai-ilta teologi Jetta Kuivalaisen kanssa käydään läpi kirkkovuoden ajankohtaisuuksia Katupappilassa yhdessä tutkien ja keskustellen.

Rovastikunnallinen nuorten aikuisten toiminta

Rovastikunnallinen nuorten aikuisten toiminta eli ROKUNA toteutetaan yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa. Yhdessä on järjestetty muun muassa riparilauluiltoja sekä retkiä.

Aikuiselle on paikka vapaaehtoisena

Palveluoperaatio Saapas on etsivää nuorisotyötä, jota pyörittää paikallinen seurakunta. Keravalla toiminta on yhteistä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa. Toiminta keskittyy perjantai-iltoihin sekä ns. isoihin tapahtumiin, joissa nuoria on paljon liikkeellä. Vapaaehtoisista aikuisista koostuva Saapas-ryhmä tarjoaa nuorille mahdollisuutta keskusteluun aikuisen kanssa. Tarvittaessa annamme myös ensiapua ja ohjaamme muiden tukitoimien piiriin.

Uusien vapaaehtoisten koulutus toteutetaan non-stop koulutuksena. Kurssiin kuuluu koulutusta ihmissuhdetaidoista, ensiavusta, kriisityöstä, turvallisuudesta ja hoitoverkostoista sekä osallistumista käytännön toimintaan. Koulutus on ilmainen, alaikäraja 18 vuotta. Ilmoittautuneet haastatellaan ennen kurssin alkua. Lisätietoja Saapas-toiminnasta saat erityisnuorisotyönohjaaja Airi Laurilalta.

Emäntä/isäntäkoulutus

Muisteletko haikeudella omaa ripariasi? Emäntänä tai isäntänä sinulla on mahdollisuus päästä taas leirille, tällä kertaa työtehtäviin. Emännät ja isännät ovat rippikoulun käyneitä, tehtäväänsä koulutettuja aikuisia. Lisätietoja koulutuksesta saat nuorisotyönohjaaja Katri Ahoselta.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

erityisnuorisotyönohjaaja

Palveluoperaatio Saapas, tukipari, koulutyö