Nuottakodon toimintakeskus

Järventaustantie 220 B, 03220 Vihti

Nuottakodon toimintakeskus

Seurakunnan toimintakeskus Nuottakoto sijaitsee Vihdin Tervalammen kylässä Poikkipuoliainen-nimisen järven rannalla. Keravalta matkaa on noin 70 km. Kesäkuukaudet ovat lähes poikkeuksetta täynnä seurakunnan omaa toimintaa: rippikoululeirejä, retkiä jne. Mutta aina kun oma toiminta sen sallii, tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.

Toimintakeskuksen varauksia koskevat tiedustelut Nuottakodon emännältä tai isännältä tai nuottakoto.kerava(at)evl.fi

Emäntä Marita Komulainen, puh. 0400 378 017
Isäntä Erik Holmen, puh. 0400 378 018

Nuottakodon päärakennuksessa on luentosali 50 hengelle ja samoin 50 hengen ruokasali, jotka ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi saliksi. Viihtyisä takkahuone sopii n. 30 hengen kokoontumiselle.

Majoitusrakennuksessa on 12 neljän hengen huonetta ja 2 kahden hengen huonetta. Rannassa olevassa 200 m2 saunarakennuksessa on kaksi saunaa, joiden välissä on tilava takkahuone sekä ulkoterassi.

Leirikeskuksen alue on maastoltaan hyvin vaihtelevaa, joten retkeilyyn on hyvät edellytykset. Alueella on lisäksi lentopallo- ja jalkapallokentät sekä luontopolku. Nuottakodossa on myös kokouskäyttöön soveltuva ajanmukainen AV-tekniikka.

Ajo-ohje

Reitti 1: Ajetaan Keravalta Tuusulanväylää ja Kehä III:a Turunväylälle tie nro 1 ja 2), jolta poistutaan Veikkolan liittymässä Veikkolantielle. Jatketaan Turuntietä (nro 110) Turun suuntaan noin 4 km ja alamäen jälkeen käännytään oikealle Ojakkalaan johtavalle tielle (nro 1215). Ajetaan n. 6 km (Tervalammen kartanon ohi) ja käännytään oikealle soratielle, jossa on viitta Järventaustantie ja Nuottakoto. Jatketaan 2,5 km ja jyrkän mäen päällä käännytään vasemmalle Nuottakodon pysäköintipaikalle.

Reitti 2: Ajetaan Keravalta Hyrylän kautta Hyvinkäälle johtavaa tietä (nro 45) Hämeenlinnanväylälle. Käännytään moottoritien ensimmäisestä (Hyvinkään eteläisestä) liittymästä tielle nro 25 Hangon suuntaan. Runsaan 30 km:n ajon jälkeen käännytään vasemmalle Ojakkalan viitan mukaan. Muutaman sadan metrin jälkeen käännytään edelleen vasemmalle tielle nro 1215 ja ajetaan sitä noin 5 km kohti Veikkolaa. Käännytään vasemmalle soratielle, jossa on viitta Järventaustantie ja Nuottakoto. Jatketaan 2,5 km ja jyrkän mäen päällä käännytään vasemmalle Nuottakodon pysäköintipaikalle.

Järventaustantie 220 B, 03220 Vihti

Juhannusjuhla