Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan Kalevan seurakuntatalossa. Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Ryhmiä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Kerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12.

Päiväkerhoihin kaudeksi syksy 2017-kevät 2018 on ilmoittauduttu kevään 2017 aikana, mutta kerhohakemuksen voi täyttää myös kerhokauden aikana ja ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Syksyn 2018 päiväkerhoihin ilmoittaudutaan huhtikuussa, ennen huhtikuuta tullet hakemukset ovat jonossa kevään 2018 päiväkerhoihin, eikä niitä oteta huomioon syksyn paikkoja jaettaessa.

Kerhot ovat maksullisia. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

Kerhot kokoontuvat

• Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024
  • Kalevan seurakuntatalolla (Ritakatu 2) p. 0400 378 027
  • Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6 G) p. 0400 378 077
  • Savion seurakuntatalolla (Koivikontie 9) p. 0400 378 129

Ilmoittautuminen

Syksy 2017 -kevät 2018 päiväkerhoihin ja Nappulakerhoon on ilmoittauduttu keväällä 2017. Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken toimintakauden ja täyttää hakemuksen milloin vain. Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Mikäli päiväkerhopaikkoja on vapaana, voidaan kerhoon ottaa myös vuoden loppuun mennessä kolme vuotta täyttäviä lapsia. Lapset valitaan kerhoon vanhimmasta nuorimpaan.

Kerhot kokoontuvat kahdesta kolmeen kertaan viikossa kolme tuntia kerrallaan klo 9-12 ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan.

Seurakunnan kerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin etuuksiin.

Kerhomaksut vuonna  2018:

• 1-päiväinen kerho, 30 euroa/lukukausi