Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Ryhmiä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12 ja Nappulakerho 9.30-11.30.

Voit tutustua kerhojen toimintaan fb-sivuillamme.

Syksy 2018- kevät 2019 päiväkerhoihin ilmoittaudutaan 1.-30.4.2018.

Kerhot ovat maksullisia. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

Kevään 2018 vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lähettämällä sähköpostia eija.paakkonen(at)evl.fi.

Kerhot kokoontuvat

• Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024
  • Kalevan seurakuntatalolla (Ritakatu 2) p. 0400 378 027
  • Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6 G) p. 0400 378 077
  • Savion seurakuntatalolla (Koivikontie 9) p. 0400 378 129

Ilmoittautuminen

Syksyn 2018 päiväkerhoihin ilmoittaudutaan huhtikuussa, ennen huhtikuuta tullet hakemukset ovat jonossa kevään 2018 päiväkerhoihin, eikä niitä oteta huomioon syksyn paikkoja jaettaessa.

Syksy 2017 -kevät 2018 päiväkerhoihin ja Nappulakerhoon on ilmoittauduttu keväällä 2017. Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken toimintakauden ja täyttää hakemuksen milloin vain. Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Mikäli päiväkerhopaikkoja on vapaana, voidaan kerhoon ottaa myös vuoden loppuun mennessä kolme vuotta täyttäviä lapsia. Lapset valitaan kerhoon vanhimmasta nuorimpaan.

Kerhot kokoontuvat kahdesta kolmeen kertaan viikossa kolme tuntia kerrallaan klo 9-12 ja Nappulakerho kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan.

Seurakunnan kerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin etuuksiin.

Kerhomaksut vuonna  2018:

• 1-päiväinen kerho, 30 euroa/lukukausi