Seurakunta ja elämänkaari

Elämään mahtuu suuria ja pieniä ihmeitä. Vaihtelevat tapahtumat, ilot ja surut kokoavat läheiset yhteen matkojenkin päästä.

Seurakunta on mukana elämänkaaren monissa eri vaiheissa, kasteessa, rippikoulussa, vihkimisessä, kodin siunaamisessa sekä hautaan saattamisessa.

Ole yhteydessä kirkkoherranvirastoon, kun haluat varata papin perhejuhlaan, varata tiloja tai saada vastauksen esimerkiksi juhlan järjestämiseen liittyviin käytännön pulmiin.

Kirkko ja tilat

Keravan seurakunnalla on kirkon ja seurakuntakeskuksen lisäksi kaksi seurakuntataloa, Kaleva ja Savio. Muita kokoontumispaikkoja ovat Wanha pappila, Ahjon kerhotila, Killan tupa sekä Nuottakodon toimintakeskus.

Kirkon ja muiden tilojen varaamisesta ja vuokraamisesta voit kysyä kirkkoherranvirastosta tai keravan.seurakunta@evl.fi .

Nuottakotoa koskeviin varauspyyntöihin vastaavat Nuottakodon emäntä ja isäntä tai nuottakoto.kerava@evl.fi .

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

Papintie 6 A, 2.krs
ma-ke, pe klo 8.00-15.45, to klo 8-17.30
kesä-elokuussa ma-pe klo 8.00-15.45

p. 09 4784 8321, 09 4784 8322 tai 09 4784 8323