Tervetuloa rippikouluun!

Vuoden 2018 rippikouluihin ilmoittaudutaan tästä.

Kutsumme kirjeitse rippikouluun kaikkia seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä. Rippikoulukirjeet postitetaan syyskuussa ja rippikoulut alkavat seuraavan vuoden alussa.

Ne nuoret, jotka eivät kuulu kirkkoon, ovat myös tervetulleita rippikouluun. Heidän tulee kuitenkin ilmoittaa yhteystietonsa rippikoulupapille tai kirkkoherranvirastoon, sillä seurakunnalla ei ole heidän osoitetietojaan. Rippikoulun myötä kirkkoon liittyvän on saatava kirjallinen suostumus huoltajiltaan. Jos nuorta ei ole kastettu, hänet kastetaan ennen konfirmaatiota.

Kysy lisää rippikouluista pastori Samuli Koivurannalta, p. 0400 378 041, samuli.koivuranta@evl.fi.

Erityisrippikoulu

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammatyön pappi Päivi Säämäsen kanssa, p. 040 304 78 68,  paivi.saamanen@eteva.fi.