Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kalevan seurakuntatalo

lähetyspiiri

Joka toinen viikko kokoontuva Ikkuna lähetyksen maailmaan -lähetyspiiri antaa mahdollisuuden kartuttaa tietämystä lähetystyöstä. Kokoontumisissa käy vierailijoita lähetysjärjestöistä ja kuulet Keravan nimikkolähettien ja kohteiden terveisiä maailmalta.

14.2 tiistai YHTEINEN keskustassa vierailija Paulos Huang, Kylväjän työ kiinankielisessä maailmassa.

27.2 maanantai YHTEINEN Kalevassa/sali, Kanttori Janne Kaksonen laulattaa virsikirjasta uudesta ja vanhasta

13.3 maanantaina Kalevassa takkahuoneessa - Tuula Faye kertoo Senegalissa tehtävästä seurakuntatyöstä

27.3 maanantai YHTEINEN Kalevassa, Lea Pihkalan terveiset Kansanläheytksen tekemästä työstä Japanista ja Ananin seurakunnasta.

24.4 maanantai Kalevan takkahuone Hanna-työn esittelyä

Petra Teittinen
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Rentoa kahvittelua mukavassa seurassa maanantaisin

Keravan seurakuntakeskus

Lähetystyö Virossa

Anu ja Juha Väliaho kertovat Lähetysseuran työstä Virossa ja terveiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä. Mukana illassa Marin tasavallaan pääkaupungista Keski-Venäjältä laulaja Anna Mishina.

Wanha Pappila