Ikkuna lähetyksen maailmaan

ti 14.2. kello 13.00 - kello 14.30

Kalevan seurakuntatalo

lähetyspiiri

Joka toinen viikko kokoontuva Ikkuna lähetyksen maailmaan -lähetyspiiri antaa mahdollisuuden kartuttaa tietämystä lähetystyöstä. Kokoontumisissa käy vierailijoita lähetysjärjestöistä ja kuulet Keravan nimikkolähettien ja kohteiden terveisiä maailmalta.
 

14.2 tiistai YHTEINEN keskustassa vierailija Paulos Huang, Kylväjän työ kiinankielisessä maailmassa.

27.2 maanantai YHTEINEN Kalevassa/sali, Kanttori Janne Kaksonen laulattaa virsikirjasta uudesta ja vanhasta

13.3 maanantaina Kalevassa takkahuoneessa - Tuula Faye kertoo Senegalissa tehtävästä seurakuntatyöstä

27.3 maanantai YHTEINEN Kalevassa, Lea Pihkalan terveiset Kansanläheytksen tekemästä työstä Japanista ja Ananin seurakunnasta.

24.4 maanantai Kalevan takkahuone Hanna-työn esittelyä

 

 


kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
PL 134
04201 Kerava

Katso myös

ti 24.7. klo 16.00 -18.00

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.
su 19.8. klo 11.30 -13.30

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä
ma 27.8. klo 14.30 -17.00

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.