Ikkuna lähetyksen maailmaan

Kalevan seurakuntatalo

lähetyspiiri

Joka toinen viikko kokoontuva Ikkuna lähetyksen maailmaan -lähetyspiiri antaa mahdollisuuden kartuttaa tietämystä lähetystyöstä. Kokoontumisissa käy vierailijoita lähetysjärjestöistä ja kuulet Keravan nimikkolähettien ja kohteiden terveisiä maailmalta.

14.2 tiistai YHTEINEN keskustassa vierailija Paulos Huang, Kylväjän työ kiinankielisessä maailmassa.

27.2 maanantai YHTEINEN Kalevassa/sali, Kanttori Janne Kaksonen laulattaa virsikirjasta uudesta ja vanhasta

13.3 maanantaina Kalevassa takkahuoneessa - Tuula Faye kertoo Senegalissa tehtävästä seurakuntatyöstä

27.3 maanantai YHTEINEN Kalevassa, Lea Pihkalan terveiset Kansanläheytksen tekemästä työstä Japanista ja Ananin seurakunnasta.

24.4 maanantai Kalevan takkahuone Hanna-työn esittelyä

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.