Pianokonsertti yhteisvastuulle

Pianokonsertti yhteisvastuulle Keravan seurakuntakeskus

Pianotaiteilija Risto Laurialan pianoresitaali palmusunnuntaina 9.4. klo 15, huippuvierailu. Ohjelmassa kolme kovaa B:tä: Bach - Beethoven - Brahms. Ohjelma 10 euroa, ohjelmatuotto yhteisvastuun hyväksi. Konsertin järjestää seurakunnan musiikkityö.

Pianotaitelija Risto Lauriala on yksi Suomen tunnetuimpia konserttipianisteja. Hän saapuu Keravalle erityisen mielellään, sillä sekä seurakuntakeskuksen Steinway-flyygelin ääni että soitettavuus kuten myös salin akustiikka saavat pianotaiteilijalta kiitosta.

Konsertin ohjelmisto on hyvin yleisöystävällinen ja pitää sisällään pianoteosten klassikoita ja helmiä. Iltapäivän aikana kuullaan muun muassa Beethovenin suuri Waldstein-sonaatti, Bach-Busonin Toccata, adagio ja fuuga C-duuri sekä Brahmsin Paganini-muunnelmia opus 35. Kolmen kovan B:n sarjan rikkoo Chopinin Nocturne ja Balladi.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10 €, ohjelmatuotto yhteisvastuukeräykseen.

Konsertin kesto noin 70 minuuttia, ei väliaikaa.

Eero Annala

su 7.5. 16.00