Parisuhde myötätuuleen!

pe 21.4. kello 16.30 - su 23.4. kello 15.00

Laurilan seurakuntakoti, Riihitie 2, Järvenpää

Parisuhdekurssi kaikenikäisille pareille

Mistä tunteet kertovat? Mitä tarvitsen? Mitä on myötäeläminen? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssilla. Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille pareille.

Rakentavan vuorovaikutuksen mallissa on aineksia monista parisuhdetyön muodoista, mutta keskeisesti se nojaa dialogisuuteen ja myötäelämisen taitoon (NVC). Myötäelämisen taidolla viitataan kykyyn olla myötäelävä sekä puolisolle että itselle.

Kurssi alkaa perjantaina noin klo 16.30 yhteisellä päivällisellä, lauantaina työskentelemme noin klo 9-20 välisen ajan ja sunnuntaina noin klo 9.30–15. Tarkempi kurssiohjelma lähetetään osallistujille huhtikuun alussa. Kurssille ei voi ottaa mukaan lapsia.

Kurssihinta, joka sisältää kurssimateriaalin ja ateriat, on seurakuntien jäseniltä 120 €/pariskunta ja ei-jäseniltä tai muualta tulevilta 150 €/ pariskunta. Kurssimaksuun sisältyy kirja Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen, joka lähetetään kullekin osallistujaparille etukäteen. Yöpymisen parit järjestävät itse.

Kurssin ohjaajapareina ovat Liisa ja Pertti Puronen Tampereelta sekä Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale Järvenpäästä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: p. 050 577 4450, pauliina.nurminen(ät)evl.fi