Rukoussunnuntain messu

Rukoussunnuntain messu Keravan kirkko, Keravan seurakuntakeskus

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

Rukoussunnuntain messu, kaatuneitten muistopäivä, seppelpartion lähettäminen sankarihaudoille messun lopussa, kirkkokahvit ja kaatuneitten muistopäivän juhla seurakuntakeskuksessa. Juhlapuhe Jaakko Lyytikäinen Keravan Karjalaseura ry:stä

Liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttori Eija Repo, avustava pappi Kristiina Nyman, liturginen diakoni Nea Kivistö, ehtoollisavustaja Esa Hakala, Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä. Mukana Keravan Mieslaulajat.

Kolehti: Kirkkopäivien järjestämiseen. Kolehti käytetään yhteisen kohtaamisen ja rakentavan vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi Kirkkopäivillä Kirkkopalveluiden kautta.

Jukka Pohjolan-Pirhonen
pappi
Nea Kivistö
diakoni, vs.
Kristiina Nyman
pappi
Eija Repo

Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.