Messu Keravan kirkko

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

5. sunnuntai helluntaista: Armahtakaa!

”Älkää tuomitko, niin ei teitäkään tuomita." (Luuk. 6: 37) Jumala kehottaa ihmisiä armahtamaan toisiamme, edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Jokainen ihminen on syntinen, mutta Jumala, jolla yksin on valta tuomita ihmisiä, tarjoaa armahdusta Jeesuksen pelastustyön kautta jokaiselle.

​Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustaja Sini Mäkelä ja kanttori Minna Kukko. Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa.

Kolehti seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Tyttöjen ja Poikien Keskuksen kautta.

Jukka Pohjolan-Pirhonen
pappi

2. paastonajan sunnuntain messu 25.2.2018 klo 10 Keravan kirkossa

Järvenpää parish / seurakunta