Messu Keravan kirkko

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

5. sunnuntai helluntaista: Armahtakaa!

”Älkää tuomitko, niin ei teitäkään tuomita." (Luuk. 6: 37) Jumala kehottaa ihmisiä armahtamaan toisiamme, edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Jokainen ihminen on syntinen, mutta Jumala, jolla yksin on valta tuomita ihmisiä, tarjoaa armahdusta Jeesuksen pelastustyön kautta jokaiselle.

​Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustaja Sini Mäkelä ja kanttori Minna Kukko. Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa.

Kolehti seurakuntien tyttö- ja poikatyön tukemiseen ja kehittämiseen Suomen Tyttöjen ja Poikien Keskuksen kautta.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Messu kirkossa klo 10

Viikkomessu