Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Apostolien päivä: Herran palveluksessa

Apostolien päivänä kirkossa muistellaan kaikkia apostoleja. Raamatun tekstit kertovat apostolien kutsumisesta ja opetuslasten tehtävästä laajemminkin. Heidän tehtävänsä toteuttaminen jatkuu kristittyjen toimiessa Jumalan tahdon mukaan. Jokainen kristitty on kutsuttu ja kelpaa Kristuksen työhön omassa elämässään.

Messun toteuttavat liturgi Markus Tirranen, avustaja Chris Montgomery ja kanttori Janne Kaksonen. Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa.

Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkohallituksen kautta.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.