Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

7. sunnuntai helluntaista: Rakkauden laki

Jeesus tuli elämällään täyttämään Jumalan tahdon ja käskyt. Tämän esimerkin mukaan kristittyjen tulee noudattaa rakkauden lakia. Jeesus opettaa sopimaan riidat ja auttamaan heikossa asemassa tai vaikeuksissa olevia ja jopa rakastamaan vihamiehiä.

Messun toteuttavat liturgi Krista Wedman, avustaja Jukka Pohjolan-Pirhonen ja kanttori Minna Kukko. Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa.

Kolehti: Murmanskin kirkon rakentamisen loppuunsaattaseen, Inkerin evankelis-luterilainen kirkko.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.