Messu Keravan kirkko

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

9. sunnuntai helluntaista: Totuus ja harha

"Menkää sisään ahtaasta portista...Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään..." Matt. 7:13-14

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustajana Asta Koponen ja Chris Montgomery, kanttorina Minna Kukko.

Kolehti: Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen. Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO)

Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messu

Apostolien päivän messu kello 10 kirkossa. Messun jälkeen tarjotaan kirkkojäätee.

Messu

Messu ja päivärippikoulu 2:n konfirmaatio sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.