Koulunsa aloittavien lasten kirkkohetki

Kirkkohetki koulunsa aloittaville lapsille ja perheille, kummeille ja muille tärkeille ihmisille.

Koulun aloittaminen on tärkeä ja iso asia!

Kirkkohetkessä haluamme siunata lapset koulutielle. Kummi, vanhempi tai muu tärkeä ihminen voi olla mukana siunaamisessa.

Kun pienet koululaiset on siunattu myös kaikien muiden kirkkovieraiden, pienten ja isojen on mahdollista tulla siunattavaksi.

Kirkkohetken jälkeen syödään jätskit kirkonmäellä ja sateen ropistessa kirkon alasalissa.

Kirkkohetkessä mukana Jukka Pohjolan-Pirhonen, lapsikuoro Revontulet, johtajana kanttori Eija Repo sekä varhaiskasvatuksen väkeä.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri

Kouluun siunaaminen

Kouluun siunaaminen kirkossa 5.8. klo 18
la 11.8.2018 klo 10.00 - su 12.8.2018 klo 15.00

Nuottakodon toimintakeskus

Isovanhempi-lapsenlapsi -leiri

Edit 11.6.: Leiri täynnä! Voit lähempänä leiriajankohtaa kysellä perutuuspaikkoja. Leiri on tarkoitettu isovanhemmille ja 4-12 -vuotiaille lapsille, joista molemmat tai jompikumpi asuu Keravalla.