Luomakunnan sunnuntain messu

Luomakunnan sunnuntain messu Keravan kirkko

Messun jälkeen kirkkokahvit nyyttäriperiaatteella - voit tuoda mukana omia tarjottavia

Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, kanttori Eero Annala, pappi Krista Wedman sekä seurakuntalaiset. Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa. Seurakuntalaiset voivat tuoda tänään sadonkorjuun hengessä tarjottavia nyyttäriperiaatteella.

Vietämme Luomakunnan sunnuntaita, jossa kiitetään kaikesta siitä, mitä Jumala on luomistyön lahjoillaan meille suonut.

Kolehti kerätään opiskelijoiden osallistumisen tukemiseen kansainvälisiin ekumeenisiin koulutus- ja oppimistapahtumiiin Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto kautta.

Viikkomessu

Arki-illan ehtoollinen tiistai- ja torstai-iltaisin

Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Viikkomessu

Arki-illan ehtoollinen tiistai- ja torstai-iltaisin