Messu Keravan kirkko

Messuun voit osallistua paikanpäällä Keravan kirkossa tai radion välityksellä.

Sunnuntain otsikkona on Etsikkoaikoja, ja kirkkokäsikirja kertoo aiheesta näin:

"Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan."

Saarnaajana ja liturgina Krista Wedman, avustavana pappina Jukka Pohjolan-Pirhonen, liturgisena diakonina Nea Kivistö, kanttorina Eija Repo, tekstinlukijat kuoron laulajista sekä nuorten kirkkoväärtiryhmästä, musiikissa avustaa Revontulet-kuoro (joht. Eija Repo) sekä Pentti Lahti (saksofonit, bassohuilu) ja Olavi Tanttu (Djembe). Virret: 407:1,4,7, 902b, 914, 963, 454, 938:1-4. Kuoron laulut: "Improvisaatio: Kuunnelkaa torven ääntä", "Laulu Kultaisesta säännöstä" (säv. & san. Eija Repo), "Erämaassa jyvä hiekan" (säv. Egil Hovland, suom. san. Anna-Maija Raittila). Muu musiikki: "Mua siipeis suojaan kätke" (säv. Skånesta), Alkusoitto: "Brother's Song" (säv. Pentti Lahti).

Tämä messu radioidaan, minkä vuoksi seurakuntalaisia pyydetään olemaan paikalla hyvissä ajoin ennen messun alkua.

Messun voi kuunnella osoitteesta: http://areena.yle.fi/1-4171022

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

Apostolien päivän messu kello 10 kirkossa. Messun jälkeen tarjotaan kirkkojäätee.

Messu

Messu ja päivärippikoulu 2:n konfirmaatio sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messu

Kirkastussunnuntain messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.