Buxtehude Chor: Misa di Tango

Buxtehude Chor: Misa di Tango Keravan kirkko

Saksalaiskuoro vieraana Keravalla, luvassa tangomessu argentiinalaisittain

Saksalainen 50-henkinen Buxtehude Chor esiintyy Suomen vierailullaan Keravan kirkossa ja Helsingin saksalaisessa kirkossa. Kuoro esittää Martin Palmerin Misa di Tango -tangomessun.

Kuoroa johtaa kirkkomuusikko Henning Münther. Buxtehude-Chor tulee Bad Oldesloesta Pohjois-Saksasta. Nimensä se on saanut paikkakunnalla oletettavasti syntyneestä, maineikkaasta urkumusiikin ja kantaattien säveltäjä Dietrich Buxtehudesta.

Argentiinalaisen Palmerin teoksista useat ovat Tango Nuevon inspiroimia. Misa Tango on perinteisen kristillisen messun tekstin ja argentiinalaisen tangon synteesi. Se pohjautuu rytmisesti ja melodisesti Astor Piazzollan sävellystyyliin, jossa tyypillisellä tangoinstrumentilla bandoneonilla (argentiinalainen haitari) on keskeinen rooli.  Bandoneonia konsertissa soittaa suomalainen, kansainvälisesti tunnettu tangomuusikko Ville Hiltula. Solistina kuullaan sopraano Petra Kottia. Mukana ovat myös pianisti Marcus Rau ja viulisti Nea-Maria Korpelainen.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Hautausmaa

Bussikuljetus hautausmaalle ja urkumatinea

Maksuton bussikuljetus vie kerran kuukaudessa hautausmaalle.

Laula kanssani

Laula kanssani ke 25.7. klo 18 kirkonmäellä tai sateen sattuessa kirkon alasalissa.

Hautausmaa

Bussikuljetus hautausmaalle ja urkumatinea

Maksuton bussikuljetus vie kerran kuukaudessa hautausmaalle.