Messu ja ajoneuvoharrastajien kirkkopyhä

Messu ja ajoneuvoharrastajien kirkkopyhä Keravan kirkko

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Itsensä tutkiminen

Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Itseriittoisuus vääristää ihmisen todellisuudentajun. Hän kuvittelee pystyvänsä täyttämään Jumalan tahdon omin neuvoin.

Messussa liturgina Chris Montgomery, avustavana pappina Markus Tirranen, ehtoollisavustajana pastori Asta Koponen ja kanttorina Janne Kaksonen. Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa ja sään salliessa myös ulkona. Paikalla Muscle Cars of Gospel -jäseniä hienoine kulkupeleineen, voit tutustua autoihin kirkon edessä ja jutella omistajien kanssa. Saa myös seurakunnalta ikioman auton!

seurakuntapastori, ma.

Multicultural work. English as mother tongue. 31.12.2018 saakka.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messu

Apostolien päivän messu kello 10 kirkossa. Messun jälkeen tarjotaan kirkkojäätee.

Messu

Messu ja päivärippikoulu 2:n konfirmaatio sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.