Konsertti

Afrikkalaisia rytmejä kirkkokonsertissa. Zambian Vocal Collection konserttikiertueella.

ZVC:n musiikki on yhdistelmä perinteisiä afrikkalaisia rytmejä, lauluharmonioita ja koreografiaa. Soittimena toimii oma keho. Acappella lauluyhtyeen laulu ja tanssi ei jätä kuulijoita kylmäksi.

Konsertin kesto n 1h

Ohjelma 10 €

Järjestää Keravan seurakunnan musiikkityö

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Revontulet

Harjoitus kirkon alasalissa