Konsertti

Afrikkalaisia rytmejä kirkkokonsertissa. Zambian Vocal Collection konserttikiertueella.

ZVC:n musiikki on yhdistelmä perinteisiä afrikkalaisia rytmejä, lauluharmonioita ja koreografiaa. Soittimena toimii oma keho. Acappella lauluyhtyeen laulu ja tanssi ei jätä kuulijoita kylmäksi.

Konsertin kesto n 1h

Ohjelma 10 €

Järjestää Keravan seurakunnan musiikkityö

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Keravan Me-talolla, Paasikivenkatu 12

Koutsikoulutus, maahanmuuttajat pyörille

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille? Oletko kiinnostunut inspiroimaan eri kulttuuritaustoista tulevia henkilöitä pyöräilemään? 27.6 on mahdollisuus oppia miten opetetaan pyörällä ajotaitoa. Kurssi on ilmainen ja on osa Maahanmuuttajat pyörille hanketta. Koutsikoulutus järjestetään yhdessä Setlementti Louhelan, Keravan kaupungin, Me-talon, Talkoorenkaan ja Keravan seurakunnan kanssa. Ilmoittaudu mukaan 25.6. kello 20 mennessä!

Lauluilta

Hengellisten laulujen ja sävelmien ilta kirkossa sunnuntaina 21.10.2018 klo 17