Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, kanttori Janne Kaksonen, Arto Nyman, Kati Pitkänen ja partiolippukuntien Kalevan Kipunat ja Hiidenhittavaiset muodostama kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen yhteisest kirkkokahvit partiohengessä.

Kolehti kerätään oppilaitos ja nuorisotyöhön eri järjestöille.

Messu

Apostolien päivän messu kello 10 kirkossa. Messun jälkeen tarjotaan kirkkojäätee.

Messu

Messu ja päivärippikoulu 2:n konfirmaatio sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messu

Kirkastussunnuntain messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.