Vanhustenviikon avajaisjuhla

Keravan seurakuntakeskus

Keravalla Vanhustenviikon avajaisia juhlitaan Keravan seurakuntakeskuksessa klo 12. Kahvit klo 11.30 alkaen.

Vuonna 2017 Vanhustenpäivää vietetään 1.10. ja Vanhustenviikkoa 1.-8.10. Viikon teemana on Ikäpolvet yhdessä - Generationerna tillsammans. Keravalla Vanhustenviikon avajaispäivä aloitetaan Sukupolvien messulla Keravan kirkossa klo 10. Keravan seurakuntakeskuksessa on kahvitarjoilu klo 11.30 alkaen ja varsinainen juhla alkaa klo 12. Juhlassa puheita, lausuntaa, musiikkia ja vuoden vapaaehtoisen nimitys. Juhlapuheen pitää kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Juhlan järjestävät Keravan kaupunki ja Vanhusneuvosto yhteistyössä keravalaisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Myös Keravan seurakunta on mukana.

Järjestäjä

Keravan seurakuntakeskus

Vanhustenviikon avajaisjuhla

Keravalla Vanhustenviikon avajaisia juhlitaan Keravan seurakuntakeskuksessa klo 12. Kahvit tarjolla klo 11.30 alkaen.

Katupappila

Vanhustenviikon pullakahvit ja yhteislaulua Katupappilassa