Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus sunnuntaina 8.10.2017 klo 10 Keravan kirkossa

Jeesukselta tultiin kysymään: ”Miksi sinun opetuslapsesi eivät paastoa, kun kerran Johanneksen opetuslapset ja fariseusten opetuslapset paastoavat?”

18. sunnuntai helluntaista: aiheena kristityn vapaus. Lähetyspyhä.

Messun liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttorina Eero Annala, avustavana pappina Kristiina Nyman, liturgisena diakonina Petra Teittinen. Ehtoollisavustajana Päivikki Kahranaho. Samuli Koivurannan kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti Sansan (Medialähetys Sanansaattajat) kautta lähetystyöhön.

Kirkkokahvilla messun jälkeen Anitta Vuorela kertoo medialähetysjärjestö Sansan Kiinaan suuntautuvasta työstä.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

pappi

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Messu kirkossa

Viikkomessu

Arki-illan ehtoollinen tiistai- ja torstai-iltaisin

Messu 5.sunnuntai pääsiäisestä

6.5. klo 10.00 Keravan kirkossa vietämme rukoussunnuntaita. Rukoussunnuntain tekstit puhuvat siitä, mitä rukoileminen on ja mitä lupauksia siihen sisältyy. Kristus on suuri esirukoilijamme ja rukoilemisen opettajana. Messussa rukoilemme erityisesti tulevan kesän isosten puolesta; heidät siunataan tehtäväänsä.