Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan aiheena: Evankeliumi kuuluu myös juutalaisille - Roomalaiskirjeen äärellä rovasti Seppo Seppälä-Kokoontuminen alkaa alkurukouksella ja kahvitarjoilulla, vapaaehtoinen kahviraha kerätään nimikkolähettien työn tukemiseksi. Kerrat ovat avoimia kaikille.

Ikkuna lähetyksen maailmaan on ryhmä niille, jotka ovat kiinnostuneita kirkon tekemästä lähetystyöstä ja kansainvälisyyteen liittyvistä asioista. Kokoontumisista saat mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa kirkon tekemästä lähetystyöstä. Rukoilemme ja tuemme nimikkolähettejä ympäri maailmaa. Kokoontumiset ovat Kalevan seurakuntatalolla takkahuoneessa ja seurakuntakeskuksessa kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Maanantaisin ja tiistaisin parittomilla viikoilla 11.9 ja 25.9 Kalevassa, 9.10 Kalevassa;10.10 Keskustassa;23.10 Kalevassa 24.10 keskustassa; 6.11 Kalevassa ja 7.11 keskustassa; syksyn viimeinen kerta on 21.11 keskutassa. Lue lisää nimikkoläheteistämme:

Petra Teittinen
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus

Tule keskustelemaan messun jälkeen lähetystyön kysymyksistä lähetysjärjestöjen edustajien kanssa

Palmusunnuntain messu

Palmusunnuntain messu Keravan kirkossa 25.3.2018 klo 10