Tyttöjä maailmalla, vastuuviikon seminaari

Tyttöjä maailmalla, vastuuviikon seminaari Keravan seurakuntakeskus

Tervetuloa Ekumeenisen vastuuviikon teemaseminaariin Tyttöjä maailmalta kuuntelemaan ja keskustelemaan. Seminaarin avauspuheenvuoron pitää Ujuni Ahmed, Vastuuviikon lähettiläs ja nuorisotyöntekijä Aseman Lapset ry:ssä.

Miten seurakunnissa tuetaan Suomeen muualta muuttaneita tyttöjä? Ovatko maahanmuuttajatytöt erityisen haavoittuvassa asemassa suomalaisessa yhteiskunnassa? Miten edistämme tyttöjen integroitumista?

Seminaarin avauspuheenvuoron pitää  Ujuni Ahmed, Vastuuviikon lähettiläs ja nuorisotyöntekijä Aseman Lapset ry:ssä. Keskustelemassa ovat Keravan seurakuntalainen ja äiti  Hazbije Krasniqi, kasvatuksen hiippakuntasihteeri  Mirca Kukkasniemi Lapuan hiippakunnasta, Keravan kaupungin maahanmuuttokoordinaattori  Virve Lintula ja Hyvinkään seurakunnan nuori  Solafa Peter Ali Alori. Keskustelun juontaa Vastuuviikon koordinaattori  Katariina Väisänen. Tilaisuuden alussa esiintyy keravalainen lapsikuoro  Revontulet kanttori  Eija Revon johdolla.

Vastuuviikon teemaseminaari on maksuton ja kaikille avoin.

Kuvassa teemaseminaarin avauspuheenvuoron pitäjä Ujuni Ahmed, kuva Aino Väänänen.

Ekumeeninen vastuuviikko 2017

Petra Teittinen
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Palmusunnuntain messu