Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Käsityöpiirissä tehdään käsitöitä ja askarteluja myytäväksi. Tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien ja kohteiden tueksi. Käsityöryhmä tukee erityisesti naisten luku-ja kirjoitustaitotyötä Pipliaseuran kautta. Ryhmä on avoin kaikille. Ryhmän aluksi on alkuhartaus, kahvitarjoilu.

Kuka vain käsitöistä kiinnostunut voi tulla tutustumaan ja löytää itsensä mukavasta ja iloisesta seurasta. Kukin tekee omien taitojensa ja kiinnostustensa mukaan. Ryhmää ohjaa vapaaehtoiset, jotka auttavat ja opastavat. Kokoontumiset tapahtuvat seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa, kolmas kerros. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta joka toinen maanantaina: 18.9 / 16.10 / 30.10/ 13.11 / 27.11 Poikkeukset 2.10 kello 13-15.30 ja 4.12 kello 13-15.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan Me-talolla, Paasikivenkatu 12

Koutsikoulutus, maahanmuuttajat pyörille

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille? Oletko kiinnostunut inspiroimaan eri kulttuuritaustoista tulevia henkilöitä pyöräilemään? 27.6 on mahdollisuus oppia miten opetetaan pyörällä ajotaitoa. Kurssi on ilmainen ja on osa Maahanmuuttajat pyörille hanketta. Koutsikoulutus järjestetään yhdessä Setlementti Louhelan, Keravan kaupungin, Me-talon, Talkoorenkaan ja Keravan seurakunnan kanssa. Ilmoittaudu mukaan 25.6. kello 20 mennessä!

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä