VAPAAEHTOINEN AUTTAJANA JA AUTTAJAN RAJAT

VAPAAEHTOINEN AUTTAJAN JA AUTTAJAN RAJAT

Koulutus Keravan seurakunnan vapaaehtoisille

Kouluttajana Salme Blomster

Koulutuksessa käsitellään sitä, miten auttaja auttaa itseään. Miten laitat omat rajasi. Vain sellainen henkilö, joka hoitaa itseään, voi hoitaa muita. Puhumme myös auttamisen motiiveista.

Koulutus aloitetaan klo 10 ja se päättyy klo 14

Seurakunta tarjoaa keittolounaan päivän aikana

Koulutus sopii sekä uusille, että jo pidempään mukana olleille vapaaehtoisille.

Ilmoittautuminen 9.11.2017 mennessä, joka vapaaehtoistyo.fi sivuston tehtävän kautta tai kirkkoherranvirastoon puh. 09-4784 8322. Muistathan ilmoittaa ruokarajoitteistasi.

Lisätietoja saat Diakoni Kirsi Helin, p. 0400 378 011

Yhteiskuljetus: Lähde lähemmäs, lähetyksen kesäpäivät

Oletko kiinnostunut lähetystyöstä? Lähde kanssamme Raamatun äärelle, kuulemaan lähettejä eri työalueilta, kuulemaan miten Jumala kutsuu omakseen ja lähettää. Yhteiskuljetus Suomen Raamattuopistolle. Lähtö: Keravan seurakuntakeskukselta klo 8.30 ja paluu noin 16.00. Matka on maksuton, lounas paikanpäällä omakustanteinen. Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 0947848322 Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus päästä tutustumaan lähetykseen, Kylväjän järjestämillä kesäpäivillä. Paikanpäällä monipuolista ohjelmaa.

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lähetyksen käsityöryhmä