VAPAAEHTOINEN AUTTAJANA JA AUTTAJAN RAJAT

VAPAAEHTOINEN AUTTAJAN JA AUTTAJAN RAJAT

Koulutus Keravan seurakunnan vapaaehtoisille

Kouluttajana Salme Blomster

Koulutuksessa käsitellään sitä, miten auttaja auttaa itseään. Miten laitat omat rajasi. Vain sellainen henkilö, joka hoitaa itseään, voi hoitaa muita. Puhumme myös auttamisen motiiveista.

Koulutus aloitetaan klo 10 ja se päättyy klo 14

Seurakunta tarjoaa keittolounaan päivän aikana

Koulutus sopii sekä uusille, että jo pidempään mukana olleille vapaaehtoisille.

Ilmoittautuminen 9.11.2017 mennessä, joka vapaaehtoistyo.fi sivuston tehtävän kautta tai kirkkoherranvirastoon puh. 09-4784 8322. Muistathan ilmoittaa ruokarajoitteistasi.

Lisätietoja saat Diakoni Kirsi Helin, p. 0400 378 011

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.