Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Valvomisen sunnuntai

"Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen."

(Kirkkokäsikirja)

Messussa liturgina toimii pastori Krista Wedman. Avustava pappi on pastori Susanna Héllen-Valjakka. Liturgisen diakonin tehtävissä nuorisotyönohjaaja Terhi Tabell. Musiikista vastaa kanttori Janne Kaksonen, ja mukana ovat myös Keravan Mieslaulajat johtajanaan Teppo Salakka.

Messussa mukana nuoria sekä Nuorten kirkkoväärtiryhmästä että ISKE-koulutuksesta. Ehtoollisella avustavat Anni Rusi ja Verneri Laakkonen.

Kolehti kannetaan Uskontodialogi-työpajojen järjestämiseen nuorille ja kasvattajille uskontojen- ja katsomusten yhteisymmärrysviikolla ja muissa tapahtumissa ympäri Suomea 2017 Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry:n kautta.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.