Terho Miettinen luennoi uskonnollisesta manipulaatiosta

ma 20.11. kello 19.00

Terho Miettinen luennoi uskonnollisesta manipulaatiosta Keravan seurakuntakeskus

Tule kuuntelemaan, kun Harhaanjohtajat-kirjan kirjoittaja Terho Miettinen saapuu Keravalle luennoimaan uskonnollisesta manipulaatiosta.

Helluntailaiseen sukuun syntynyt Miettinen kertoo taustastaan: ”Pahaksi onneksi kotiseurakunnassa oikeastaan kaikki kaunis ja kiva oli syntistä riemastusta, ja seurakuntayhteisö oli mitä suurimmassa määrin elämää rajoittava. Aikuisiällä pyristelin pois ahtaasta uskonnollisuudesta.” Syntyi muun muassa Harhaanjohtajat-kirja, jonka ajatuksia on esillä luennolla

Miettinen tekee vapaaehtoistyötä Uskontojen uhrien tuki ry:ssä ja harrastaa myös kestävyysurheilua, metsästystä ja lukemista.

Luento on kaikille avoin ja maksuton.

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"