Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan -Vierailija pastori ja lähetystyöntekijä Maija-Leena Pajari: Silminnäkijänä muslimimaassa. Kokoontumisissa kerrotaan ajankohtaiset kuulumiset omilta nimikkoläheteiltä ja niissä käy vierailijoita lähetysjärjestöistä. Kokoontumiset alkavat alkuhartaudella ja kahvitarjoilulla, vapaaehtoinen kahviraha kerätään nimikkolähettien työn tukemiseksi. Kerrat ovat avoimia kaikille.

Ikkuna lähetyksen maailmaan on ryhmä niille, jotka ovat kiinnostuneita kirkon tekemästä lähetystyöstä ja kansainvälisyyteen liittyvistä asioista. Kokoontumisista saat mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa kirkon tekemästä lähetystyöstä. Rukoilemme ja tuemme nimikkolähettejä ympäri maailmaa. Kokoontumiset ovat Kalevan seurakuntatalolla takkahuoneessa ja seurakuntakeskuksessa kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Maanantaisin ja tiistaisin parittomilla viikoilla 11.9 ja 25.9 Kalevassa, 9.10 Kalevassa;10.10 Keskustassa;23.10 Kalevassa 24.10 keskustassa; 6.11 Kalevassa ja 7.11 keskustassa; syksyn viimeinen kerta on 21.11 keskutassa. Lue lisää nimikkoläheteistämme:

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Yhteiskuljetus: Lähde lähemmäs, lähetyksen kesäpäivät

Oletko kiinnostunut lähetystyöstä? Lähde kanssamme Raamatun äärelle, kuulemaan lähettejä eri työalueilta, kuulemaan miten Jumala kutsuu omakseen ja lähettää. Yhteiskuljetus Suomen Raamattuopistolle. Lähtö: Keravan seurakuntakeskukselta klo 8.30 ja paluu noin 16.00. Matka on maksuton, lounas paikanpäällä omakustanteinen. Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 0947848322 Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus päästä tutustumaan lähetykseen, Kylväjän järjestämillä kesäpäivillä. Paikanpäällä monipuolista ohjelmaa.

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.