Messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Tuomiosunnuntai (tai Kristuksen kuninkuuden sunnuntai) on kirkkovuoden viimeinen sunnuntai ennen adventtia. Liturgina toimii Susanna Hellén-Valjakka, avustavana pappina Chris Montgomery, Iita Viitanen ja Arja Roikonen ehtoollisavustajina ja Eija Repo kanttorina. Irmeli Kokkosen kirkkoväärttirhymä iskeläisineen avustavat.

Messu

Apostolien päivän messu kello 10 kirkossa. Messun jälkeen tarjotaan kirkkojäätee.

Messu

Messu ja päivärippikoulu 2:n konfirmaatio sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messu

Kirkastussunnuntain messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.