Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Keravan seurakuntakeskus

Seurakunnan eri toimintaryhmät myyvät käsitöitä ja jouluherkkuja kirkon kansainvälisen vastuun hyväksi. Mukana myös kirkon lähetysjärjestöt

Tilaisuus on avoin kaikille, mahdollisuus ostaa jouluaiheisia tavaroita, käteinen käy, tietoa lähetysjärjestöistä, myynnissä joulupuuroa 4 euroa ja joulutorttuja ja kahvia 3 euroa. Tilaisuuden avaa rovasti Anja Hänninen.

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.