Ensimmäisen adventtisunnuntain messu

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

Tervetuloa mukaan laulamaan Hoosiannaa! Ensimmäisen adventtisunnuntain messussa sytytämme ensimmäisen kynttilän ja aloitamme adventtimatkan kohti joulua ja Jeesuksen syntymää.

Messun toteuttavat liturgi Asta Koponen, kanttori Janne Kaksonen, avustava pappi Krista Wedman, Kirsi-Maaret Palviaisen kirkkoväärtiryhmä, ehtoollisavustajat Eino Riihinen ja Maarit Lavas sekä kamarikuoro Oremus johtajanaan Janne Kaksonen.

Messun aikana lasten pyhäkoulutuokio kirkon alasalissa.

Kolehti: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen maailman köyhimmillä alueilla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.