Itsenäisyyspäivän messu

Itsenäisyyspäivän messu Keravan kirkko

Messua ennen lipunnosto ja seppeleenlaskut

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Suomen 100 vuotis-itsenäisyyspäivänä. Messun toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, avustava pappi Markus Tirranen, liturginen diakoni Juuso Vesterinen sekä ehtoollisavustaja Aino Westersund. Kirkkoväärteinä toimivat partiolaiset. Musiikissa kanttori Eero Annala ja Keravan mieslaulajat. Messun jälkeen 100-vuotisjuhlakahvit kirkon alasalissa.

Kolehti kerätään veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Messua edeltää lipunnosto sankarihaudalla klo 9.00 sekä seppeleiden lasku klo 9.30:

Lipunnosto klo 9.00 partiolippukunta Kalevan Kipunat
- lipunnoston yhteydessä lauletaan partiomarssi sekä virsi 577 :1-3

Seppeleenlasku klo 9.30 alkaen sankarihaudalle ja Karjala-kivelle

- kuorolaulu, Keravan Mieslaulajat, joht. Eero Annala
- puhe, kaupunginjohtaja Kirsi Rontu
- seppeleen lasku:

• Keravan kaupunki, Päivi Wilen
  • Keravan Reserviläiset r.y
  • Keravan seurakunta
  • Kerava-Seura r.y
  • Keravan Sotaveteraanit

- seppeleenlaskun yhteydessä lasketaan kynttilä ja pieni havuseppele jokaiselle sankarihaudalle. Kynttilät laskee KJT 2006 ikäluokan pelaajat ja pienet havuseppeleet sankarihaudoille toimittaa Lions Club Kerava.
- virsi 577: 7-9

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Messu

Apostolien päivän messu kello 10 kirkossa. Messun jälkeen tarjotaan kirkkojäätee.

Messu

Messu ja päivärippikoulu 2:n konfirmaatio sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.