Christmas Carols

Christmas Carols Keravan kirkko

Kauneimmat joululaulut soivat englanniksi kirkossa 16.12. klo 18. Come and join us!

Mukana kanttori Eija Repo ja juontajana Chris Montgomery.

seurakuntapastori, ma.

Multicultural work. English as mother tongue. 31.12.2018 saakka.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".