Musiikkihartaus

Musiikkihartaus Hautausmaa

Musiikkihartaus hautausmaan kappelissa

"Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa."

Hartaudessa hiljennytään yli 2000 vuotta vanhan tutun sanoman äärelle.

Kuljetus hautausmaalle:

Bussi 1: Lähtö klo 12.45 Ahjon K-Kauppa (Ratatie 24) - Ahjon silta - Porvoontie - Porvoonkatu - Seurakuntakeskus, Papintie 6 - Kilta terveyskeskuksen pysäkki - Ilmarisentie - Ylikeravantie - Kalevankatu - Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2 - Kalevankatu - Kannisto - Siwan pysäkki - Kannistonkatu - Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9 - Saviontie - Kulloontie - Keravan hautausmaa.  Paluulähtö hautausmaalta klo 15 ja 16.

Bussi 2: Lähtö klo 13 tilausajopysäkki Keskikadulla (Keudan ja lukion kohdalla) -hautausmaa.   Paluulähtö hautausmaalta klo 15 ja 16.

Savion seurakuntatalo

Joulutunnelmaa Saviolla

Avoin joulujuhla kaikenikäisille

Kehitysvammaisille suunnattu joulukirkko

Kehitysvammaisille suunnattu joulukirkko Keravan kirkossa

Katupappila

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan joululauluja sekä nautitaan jouluisesta tarjoilusta. Kanttori Janne Kaksonen laulaa ja laulattaa.