Uudenvuoden päivän messu

Uudenvuoden päivän messu Keravan kirkko

Uuden vuoden päivän messu kirkossa

Jeesuksen nimessä

Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Markus Tirranen sekä ehtoollisavustajat. Kanttorina Janne Kaksonen.

Kolehti koulutuksen tukemiseen Etiopian Mekane Yesus-kirkossa Suomen ev.lut. Kansanlähetys ry:n kautta.

Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.