Avoin perhekerho

Ahjon kerhotila

Kerho pikkulapsiperheille

Avoimeen perhekerhoon lapset ja aikuiset tulevat yhdessä. Voit tulla myös vauvan kanssa. Lyhyen alkuhartauden lisäksi ohjelmassa on kahvi- ja mehutarjoilu, askartelua, piirtämistä, laulua, leikkiä ym. Avoimeen perhekerhoon voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Osallistuminen on maksutonta.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri

Kalevan seurakuntatalo

Kaikenikäisten kesäkahvila Kalevan seurakuntatalossa

Kaikenikäisten kesäkahvila lapsille ja aikuisille vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Tarjolla rentoa yhdessäoloa, laulua, leikkiä ja pieni hartaushetki sekä tietenkin kahvit ja mehut.

Savion seurakuntatalo

Kaikenikäisten kesäkahvila