Messu Keravan kirkossa

Messu Keravan kirkossa Keravan kirkko

2. sunnuntai loppiaisesta Messu Keravan kirkossa klo 10

Päivän aihe: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Hän kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttorina Eija Repo. Avustava pappi Kristiina Nyman. Ehtoollisavustajina Anni Rusi ja Esa Hakala. Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Kolehti kodittomien ja alkoholistien auttamiseen Inkerin ev.lut. kirkon diakoniatyön kautta.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Katupappila

Katupappilan avoin rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri Katupappilassa

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila auki arkisin klo 10-14. Hartaus klo 10.15. Työntekijä paikalla klo 10-12. Käsityöryhmä kokoontuu klo 12-14 Lea Räikkösen johdolla.

Keskipäivän hetki

Keskipäivän hetki kirkossa keskiviikkoisin klo 12