Messu Keravan kirkossa

Messu Keravan kirkossa Keravan kirkko

2. sunnuntai loppiaisesta Messu Keravan kirkossa klo 10

Päivän aihe: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Hän kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Liturgina Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttorina Eija Repo. Avustava pappi Kristiina Nyman. Ehtoollisavustajina Anni Rusi ja Esa Hakala. Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Kolehti kodittomien ja alkoholistien auttamiseen Inkerin ev.lut. kirkon diakoniatyön kautta.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa la 23.6. klo 10

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.

Tiekirkko

Keravan kirkko toimii kesällä Tiekirkkona.