Kahvihetki Saviolla

Kahvihetki Saviolla Savion seurakuntatalo

Kaikenikäisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka

Tule kahvittelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta Savion seurakuntatalolle! Kahvihetki järjestetään parittomien viikkojen keskiviikkoina yhteisöruokailun jälkeen tammikuusta toukokuuhun. Kahvihetkessä on hartaus ja vapaata jutustelua, ohjattua ohjelmaa ja vierailevia esiintyjiä.

pe 20.7.2018 klo 6.00 - pe 27.7.2018 klo 23.59

Lappi

Nuorten Lapin vaellus

Vuotuinen nuorten Lapin vaellus
pe 20.7.2018 klo 18.00 - pe 27.7.2018 klo 12.00

Lappi

Perheiden Lapinvaellus

Jokavuotinen vaellus Lappiin perheille.

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.