Käsitöitä Katupappilassa

Katupappila

Käsitöitä Katupappilassa

Käsityöryhmä koolla Lea Räikkösen johdolla.

Tervetuloa!

pappi

Pappien ja kanttorien väliesimies

Tulin Keravan seurakuntaan papiksi 2007. Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin. Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville.Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

pe 20.7.2018 klo 18.00 - pe 27.7.2018 klo 12.00

Lappi

Perheiden Lapinvaellus

Jokavuotinen vaellus Lappiin perheille.

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Nahkurinpolku 2, kerhotila

Killan juttutupa